Afrikaanse pop-up store in R’dam

Lady Africa meets Rotterdam!

Thema: IMPRESS Kleurrijke mode en accessoires gecombineerd met luchtige lectuur.

Zin in een avondje shoppen?

De Stravagante PR Showroom wordt omgetoverd tot een African Boutique. Hier kun jij als modeliefhebber de nieuwste mode- en accessoire labels bekijken en aanschaffen.

Irene Hin is de creatieve motor achter Lady Africa. Met haar Afrikaanse en Nederlandse wortels wil zij een brug slaan tussen Afrika en de rest van de wereld.

“Het wordt hoog tijd dat Nederland kennismaakt

met de originele ontwerpen die Afrikaanse mode te bieden heeft.”

Als speciale gast is Esmir van Wering aanwezig om haar boeken te signeren. Zo ook ReisLust. Dit gloednieuwe boek speelt zich gedeeltelijk af in Afrika (Ghana).

African night

Wat? Een geweldige shopavond in Afrikaanse sferen met fairtrade kleding, accessoires én een meet & greet met Esmir van Wering.

Wanneer? Op 27 juni tussen 17.00 – 18.00 uur signeert auteur Esmir van Wering haar boeken. En shoppen kan tot 21.00 uur.

Tussen 16.00 – 17.00 uur wordt de persborrel officieel geopend waar mode journalisten, stylisten, bloggers en pers een eerste preview krijgen van de nieuwste items.

Waar? Zaagmolendrift 20 in Rotterdam. (in de Stravagante PR Showroom)

Iedereen is welkom! Graag tot dan.

 

Wil jij erbij zijn? Stuur me even een berichtje. (Twitter – en anders onderaan dit bericht!) Dan zorg ik dat je op de gastenlijst komt.

Kijk hier voor meer informatie over Lady Africa – Irene Hin.

African pop-up store

Geef als eerste een reactie