Haal de seksgodin in jezelf naar boven

Schiet de romantiek er vaak bij in? Verlang je terug naar die heerlijke verliefdheid van vroeger? Mag de seks wel wat hartstochtelijker en spannender? Met deze makkelijke tips en tricks geef je je jouw seksleven een XL-boost.

SEKSUELE FANTASIE

Roodgelakte nagels, sexy lingerie en hoge hakken maken je nog niet automatisch een seksgodin. Het heeft namelijk weinig effect als je sexappeal niet van binnenuit komt. Veel mensen bestempelden Marilyn Monroe als een ware seksgodin. Niet alleen haar wulpse uiterlijk speelde hierin een rol. Vooral het gerucht dat ze zich bij elke man die ze tegenkwam, voorstelde hoe hij in bed zou zijn, had invloed op haar imago.

In hoeverre fantaseer jij over seks en verleiding? Het maakt niet uit op welke manier jij je partner verleidt, als je het maar zélf voelt en het niet alléén voor hem doet. Haal jezelf dus ook nooit omlaag door te focussen op je probleemzones, want die ziet hij helemaal niet. Mannen kijken naar wat ze opwindend en sexy vinden, eventuele oneffenheden ontgaat ze volkomen.

SLAAP NAAKT

Uit onderzoek aan de universiteit van Washington komt naar voren dat naakt slapen je seksleven direct verbetert. Je partner naakt zien en zijn blote lijf tegen dat van jou voelen, stimuleert de aanmaak van oxytocine. Dit gelukshormoon is niet alleen goed voor het verminderen van stress, het verlagen van de bloeddruk en het versterken van het immuunsysteem, het zorgt ook voor de nodige seksuele prikkels.

GEEF HEM EEN COMPLIMENT

Als mannen zich bekritiseerd voelen, trekken ze zich seksueel terug. Niet om jou dwars te zitten, maar omdat ze simpelweg minder naar je verlangen. Zoekt hij niet zo vaak toenadering? Misschien is hij overrompeld door jouw kritiek. Lok de jager weer uit z’n tent en draai het om: zeg alleen aardige en oprecht leuke, lieve dingen tegen hem. Hoe meer jij hem waardeert en bewondert, hoe meer je ervoor terugkrijgt. En als je vaker met elkaar vrijt, zullen jullie merken dat jullie liefdevoller naar elkaar zijn.

 

ONWEERSTAANBARE VERLEIDINGSMOVES

In lange relaties valt er niet zo veel nieuws meer aan elkaar te ontdekken. Of toch wel? Met verleidelijke verrassingen doorbreek je de sleur en breng je de spanning terug in je seksleven. Ter inspiratie:

Tijdens de afwas

Zo maak je de afwas leuker én spannender: wanneer hij net begonnen is met de vaat ga je achter hem staan en steek je één hand in het warme water. Droog je hand af en laat hem in zijn broek glijden. Zeg dat je doorgaat tot hij de afwas klaar heeft. Je borden zullen schoner zijn dan ooit. Kruip ondertussen onder zijn shirt en speel met zijn tepels. Of met die van jou. (Alleen niet wanneer hij net jouw mooiste glazen in zijn handen heeft.)

Tijdens een saaie avond thuis

Zet een sexy speurtocht uit in huis: hang opwindende aanwijzingen op post-its die hem uiteindelijk naar de slaapkamer lokken waar jij op hem ligt te wachten: naakt op bed of in pikante lingerie.

Tijdens het sportjournaal

Zit hij aan de buis gekluisterd voor het sportjournaal? Mooi. Zoen en sabbel dan zacht in zijn nek en oren. Bij de meeste mannen zijn dit erotisch opwindende plekjes. Alles wat jij in zijn nek doet, voelt hij ook in zijn geslachtsdeel. Zet je mond op zijn oor en adem zachtjes in. Kus tot slot nogmaals zijn hals en dan zijn schouders, sleutelbeenderen en borst. Grote kans dat de wedstrijduitslagen ineens een stuk minder interessant zijn.

 

Nog meer tips? Koop dan de nieuwe Santé. Deze ligt tot eind juli 2015 in de winkel.

En wil je daarna nóg meer? Santé mag 25 exemplaren van het boek ‘De huiselijke seksgodin‘ weggeven, van uitgeverij Meander. Deze staat bol van eenvoudige en speelse tips om je seksleven een nieuwe impuls te geven. Wil jij kans maken? Ga dan snel naar Sante.nl.

COVER SEKSGODIN

 

Geef als eerste een reactie