Recensies ‘Tussen 2 zeeën’

Met de laptop onder de arm reist Esmir van Wering (40) geregeld tussen Texel en hartje Amsterdam. In het buitengebied van De Cocksdorp, waar haar partner woont, vindt ze de rust om te schrijven. Bijvoorbeeld haar columns voor de krant ‘Texel dit Weekend’, die in deze uitgave zijn gebundeld.

Esmir: “De mix van stad en eiland – twee uitersten – geeft mij de ‘best of both worlds’. Een onuitputtelijke inspiratiebron!”

 ***

“Esmir van Wering schreef twee hele leuke romans: Reislust en Werklust. Het wachten was op Levenslust, maar dat gaat nog wel een poosje duren, vertrouwde de schrijfster mij toe. Als tussendoortje ligt nu Tussen 2 zeeën in de boekwinkel, met een aantal grappige, leuke en ontroerende columns over haar leven tussen twee werelden.

– De Telegraaf VROUW, Ronneke van Genugten –

 

“Ik heb je gesigneerde boek tussen 2 zeeën gekregen. Met een lach en een traan heb ik het in een adem uitgelezen. Geweldig hoe je dit op deze manier kunt beschrijven.”

– Kees Struijk –

 

Wat een prettige en relaxte columns! Zit hier met ’n glimlach op m’n gezicht. Sympathiek boek. Complimenten weer!!”

– Enid Siombos –

 

In de shop van ‘De Zelf pluk Tuin’ op Texel heb ik jou gevonden in boekvorm. Jouw verhalen/columns over je leven die zich afspelen tussen Amsterdam en Texel, waren en zijn geweldig. Het leest lekker weg. Herkenbare dingen, gebeurtenissen en verhalen. Ik zag ze stuk voor stuk in gedachten voorbij komen.

– Michael van Pijlen (43), kok –

 

Iedere avond voor ik mijn ogen sluit, doe ik er een of twee van jouw. Soms een van gister, omdat ik het zo leuk vond. Het slaapt heel gelukzalig, want dat straalt het uit. Zet deze in een tweede exemplaar door!”

– Johan van Wering – (Ja, dit is mijn trotse vader!)

esmir-10 esmir-13 esmir-14esmir-12

(Tijdens de fotoshoot voor De Telegraaf kwam er ineens een kudde schapen op me af gestormd, of gelukkig net erlangs…)

Fotograaf: Edo Kooiman

Geef als eerste een reactie