Free yourself go within

Voor dit boek was ik de ghostwriter (zonder the ghost te hoeven zijn)!

Carla van der Leeden werd ongewenst en onverwacht geboren als tweede van een eeneiige tweeling. In haar vroege jeugd voelde ze zicht thuis nooit veilig en maakte ze verschrikkelijke dingen mee, zoals misbruik en mishandeling. Ondanks de hardheid van het leven, vond Carla de kracht in zichzelf om te verzachten en te helen.

Een ervaring kan je vastzetten of bevrijden. Elk ongewenst patroon kun je doorbreken. Het gaat er niet om wat je meemaakt, maar om hoe jij ermee omgaat. Merk jij dat je niet verder komt in het leven? Heb je een droom of doel, maar weet je niet hoe je dat moet bereiken? Of trek je steeds dezelfde situatie aan?

Dit praktische boek is een uitnodiging om op ontdekkingstocht te gaan. Het geeft jou de tools en de know how om het leven te creëren waarvoor je altijd al bedoeld was. En oh boy, dat geeft zoveel voldoening en biedt oneindig veel vrijheid.

 Free yourself, go within…

Sandra: “Kan een boek echt life changing zijn? OMG, já dus!”

Kim: Eindelijk een zelfhulpboek zonder zweverige zinnen. Carla beschrijft de moeilijke dingen van het leven in klare taal. Helder en vanuit haar hart. En dat is heerlijk”

Geef als eerste een reactie