Roman: Angel Kisses

Dit boek heb ik geredigeerd voor Maria Johanna Schouten.

Review van Michael Pilarczyk: “Vele levenswijsheden. Soms verpakt in hilarische zinnen, soms in diepgaande filosofische woorden. Over de zoektocht naar jezelf en je eigen waarheid. Een indrukwekkend leerzaam verhaal. Heerlijk om te lezen.”

 

OVER DE ROMAN

In de liefde kan Maria het niet goed doen voor haar vader. Hij keurt al haar vriendjes stellig af en dreigt zelfs met onterving als ze het niet uitmaakt. Dit Romeo & Juliet-thema trekt een zware wissel op haar. Totdat Maria per toeval een mysterieuze Braziliaan ontmoet, met wie ze een ongekend sterke aantrekkingskracht voelt. De passie is hemels, zelfs overweldigend. Maar dan komt ze erachter dat hij een diep en donker geheim met zich meedraagt. Is hun liefde hiertegen bestand?

Eén ding is zeker. Hij geeft haar een onbetaalbaar geschenk wanneer hij Maria introduceert in de wereld van de Ayahuasca en zij de magie van plantmedicijnen ervaart. Opnieuw staat haar leven op z’n kop, maar dit keer ten goede. Van een onzeker meisje transformeert zij in een krachtige, succesvolle vrouw die haar eigen hart volgt, ook al gaat dat soms over onbegaanbare paden. Zo vindt ze haar levensmissie en staat ze uiteindelijk ook haar mannetje in de liefde.

Iedereen heeft een (verborgen) levensmissie. Plantmedicijnen kunnen je helpen om deze te ontdekken en verder te ontwikkelen. Bovendien kunnen ze helpen om trauma’s te helen, ongezonde patronen te doorbreken en je bewustzijn te vergroten. Plantmedicijnen geven antwoorden en inzichten over jezelf en wat jouw functie op aarde is, zodat jij kunt worden wie je wérkelijk bent.

 

Geef als eerste een reactie