Profi fotoshoot

Mijn eerste profi fotoshoot voor het Noordhollands Dagblad. Beetje eng als je wél kritisch (lees: ijdel) bent, maar níet fotogeniek.

Maar het is goed gekomen, want blij met het resultaat en nóg blijer met de ervaring!

Dit dankzij een top tweetal: de journalist en de fotograaf.

Het was te doen om een interview over mijn derde boek ‘Tussen 2 zeeën’. Op weg naar Alkmaar, waar het interview plaatsvindt, komt er een meisje tegenover me zitten in de trein. Ze zet haar make-up tasje op schoot en begint vakkundig te smeren. Had ik misschien ook best kunnen doen, bedenk ik me. Met alleen een lippenstiftje en mascara kom ik toch niet helemaal weg, vrees ik ineens. Op Twitter krijg ik de tip om mijn zondagse gezicht op te zetten. Dus dat heb ik maar gedaan. Een stralende lach (in plaats van make-up) om mijn gezicht mee op te leuken.

 

Interview in Noordhollands Dagblad

Hier is het artikel wél te lezen. Althans, gedeeltelijk. Ik zie nu dat het een premium-bericht is…

(De titel is later aangepast in: Ik ben maar een overkanter, zoals dat heet. Omdat er een film onder dezelfde naam verschijnt. Deze draait op 7 en op 11 juli in de bioscoop op Texel.)

Geef als eerste een reactie